Søke dugnadsgruppe til "Storeggen av Ålesund"

Liker du lukten av olje og tjære? Drømmer du om å heise seil og å klatre i riggen? Bankskøyta «Storeggen av Ålesund» trenger frivillige!

Storeggen ble sjøsatt i mai 2016, etter initiativ og finansiering fra Stiftelsen Kjell Holm. Skuta ble bygd på Prestebrygga i Ålesund av Hardanger Fartøyvernsenter, og er i dag et formidlingsfartøy eid av Stiftinga Sunnmøre Museum. Vi ønsker at flest mulig skal bli kjent med historia om bankskøytene, og oppleve skuta både ved kai og til sjøs. Derfor trenger vi også engasjerte folk som ønsker å være med på dette eventyret.

Vi inviterer derfor til oppstartsmøte for en frivilliggruppe for bankskøyta «Storeggen av Aalesund» tirsdag 5. september kl. 1800. Oppmøte ved Fiskerimuseet, Molovegen 10.

Oppstartmøtet blir ledet av båtbygger Lars Leine, som vil demonstrere noe av det praktiske arbeidet som gruppa vil holde på med.

Velkommen!